der-laanD:E:R har længe været et af danskernes mest foretrukne lån på det online finansielle marked. De har længe kunne tilbyde deres kunder at låne op til 25.000, men nu tilbyder de altså helt op til 50.000,-, samtidig med forhøjelsen af kreditten har de tilmeld også sænket renten, så de nu tilbyder forbrugslån helt ned fra 9.9% i rente.

Man kan altid diskutere om online forbrugslån betaler sig, faktum er det gør det normalt ikke. Forskellen er dog at et online forbrugslån har langt højere godkendelses procenter end for eksempel et tilsvarende banklån. Hvorfor optage et lån hos D:E:R hvis man har god og sund økonomi? Det kan der være mange årsager til, blandt andet har mange en mindre form for angst ved at spørge ens rådgiver om et mindre forbrugslån.

Ved at ansøge om lån hos D:E:R, slipper Du nemlig for at stå til regnskab for hvad lånet skal gå til. Du bestemmer helt selv. Nu hvor D:E:R tilbyder lån i 50.000,- klassen, skulle der være mulighed for at låne til de list større ting som for eksempel brugt bil, indskud til dyrere lejligheder eller en større rejse. Måske trænger du bare til lidt forkælelse i Din hverdag.

Hos D:E:R kan du afdrage 50.000,- over 60 måneder, det betyder du kan slippe med (fra) 1.063,- i låneydelse per måned. Det giver frihed på en helt andet måde end de dyre små forbrugslån.

Har du mindre gæld flere forskellige steder, eventuelt med en høj rente, er det også en mulighed at låne op til 50.000,- hos D:E:R og derved indfri ens klatgæld rundt omkring. Du skal samtidig ikke stille sikkerhed for dit nye lån

Hos D:E:R skal Du ikke finde årsopgørelsen frem til Skat.dk

Du skal være fyldt 20 år, og ikke være registreret i RKI for at kunne ansøge hos D:E:R.

Krav og ÅOP hos D:E:R

Lån fra: 5.000 til 50.000 kroner
Løbetid: 24 til 60 mdr.
ÅOP: 10,46%
Krav Fyldt 20 år, ikke RKI, fast indtægt.
Vurdering: 12345

Vi gør opmærksom på at renten som tilbydes er individuel og kan variere fra vores eksempler.

Video demonstration

Adresse:

D:E:R A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C

Klik på Ansøg her for at komme i gang.