300x250-9Vivus er et nyt mini lån i Danmark, ikke desto mindre er det Danmarks smarteste lån. Hos Vivus tilbyder de at Du kan låne 4.000 helt gratis første gang, der er ingen skjulte gebyrer eller renter. Det vil sige låner du 4.000,- over 30 dage, skal du kun betale de 4.000 kroner tilbage, intet andet. Der findes andre låneudbydere i Danmark som gør det samme, forskellen er bare hos Vivus tilbyder de Dig at låne helt op til 4.000 ganske gratis første gang.

Det gør Vivus til Dannmarks smarteste lån. Du kan låne op til 6.000 kroner, men det kræver du har lånt før, første gang du låner er det maksimum 4.000,-, men det dækker også de flestes behov indenfor mini lån markedet.

Vivus er Nordeuropas førende online lånevirksomhed, de har mere end 1,2 million udlån på nuværende tidspunkt, så de kender godt til markedet.

De lover penge til tiden og hurtigt svar, så der er ingen grund til bekymring hvis der skulle komme en uventet regning på for eksempel el, vand eller varme, ja eller måske noget helt fjerde.

Hos Vivus kan du samtidig også forlænge dit lån hvis det bliver nødvendigt.
For at låne penge hos Vivus skal du være mindst 20 år gammel, du er dansk statsborger, du har adgang til NemID, du har en e-mail adresse og telefon nummer samt at du ikke er registreret i RKI.

Hos Vivus krævers der ingen dokumenter for at kunne optage lån. Du får desuden svar inden for få minutter via SMS samt e-mail.

Nemmere kan det ikke blive.

Krav og ÅOP hos VIVUS

Lån fra: 100 til 6.000 kroner
Løbetid: 1 – 30 dage
Renter: 0% til 730,1%
Krav Fyldt 20 år, ikke RKI, mindre indtægt.
Vurdering: 12345

Vi gør opmærksom på at renten som tilbydes er individuel og kan variere fra vores eksempler.

Video demonstration

http://www.youtube.com/watch?v=cs6TgIdVUIc

Adresse:

4finance ApS
Vesterbrogade 124B, 4. th
1620 København V

Klik på Ansøg her for at komme i gang.