kreditkortMangler du penge til at betale dine faste regninger? Så tag et hurtig lån fra D:E:R eller LEASY. Du kan nemt og hurtigt låne op 25.000 kr. med LEASY og 50.000 kr. med DER. Skal du til at betale dine faste udgifter og kan du ikke få budgettet til at hænge sammen? Så tag et hurtigt lån og få dækket samtlige udgifter. 

Mange er i den situation at de ikke kan betale alle faste udgifter. De må derfor betale det nødvendige som husleje, el og vand regning. Mange løber allerede tør for penge her og kan ikke betale sin mobilregning eller forsikringsregning. Det kan du undgå ved at tage en hurtigt lån nu.

Læs mere →

Sommerferien er slut. Ny hverdag starter. Mangler du penge?Sommerferien anno 2013 er nu så slut, og for mange bliver det hverdag igen. Børnene starter i ny klasse, teenagerne i måske ny skole og forældrene tilbage på arbejdet.
Uanset hvad og hvor man starter, skal man altid tilbage i samme gear som inden man drog af sted.

Selvom den danske sommer har vist sig fra sin absolutte fantastiske side, så har mange dansker været syd for den dansk-tyske grænse. For nogle har det været en dyr fornøjelse, for andre blot et grib i lommen. Det er ikke unormalt at man har brugt flere penge end budgetteret med, og det derfor kræver lidt ekstra penge til August-September måned.
Læs mere →

Rejs væk fra kulden i PåskenVi skriver nu slutningen af marts – og den danske vinter ligger fortsat hen over os, uden de store udsigter til forår. Normalt er påsken en tegn på forår og 15-18 grader, ser man tilbage på sidste og forrige år havde vi helt fantastisk vejr. I år dog er sagen helt anderledes.

Med nattemperatur ned til 10-12 graders frost samt dagtemperaturer på lige under frysepunktet, er der ikke de store forhåbninger på en varm påske. I stedet har rigtig mange danskere booket sig til varmere grader. Desværre er det ikke kun Danmark der er hårdt ramt, store dele af Europa har lave temperaturer.
Læs mere →

Spar penge på forsikringer. Få et online tilbud hos IF i dag.De fleste mennesker har forsikringer tæt på sig, det kunne være i form af en ulykkeforsikring, måske indbo eller bil. Stort set alle ved man kan spare mange penge på forsikringer ved at finde de rigtige. Alene på ens bilforsikring kan der være besparelser for flere tusind af kroner per år.

Hvad de færreste ved, det er utrolig nemt at danne sig selv et overblik og se ens besparelse direkte på skærmen. Hos IF kan du lave en online beregning ved hjælp af deres forsikrings værktøj, hvor du blot vælger hvilke forsikringer du ønsker, du udfylder de simple informationer og voila, du får en pris direkte på skærmen, du får tilmed ekstra 500 kroners rabat ved at udfylde det online.

Hos IF kan du tilmed betale regningerne månedsvis, det giver mere økonomisk frihed, i stedet for en stor præmiesum en gang årligt.
Hos IF kan du forsikre blandt andet: Bil, motorcykel, knallert, campingvogn, trailer, indbo, hus, rejse/afbestilling, børn, ulykke og liv. Der er forsikringer til alt og til favorable priser. Samler du minimum 3 forsikringer hos IF får du, oven i den online besparelse, hele 20% rabat for altid.
Læs mere →

Bliv gældfri. Slip ud af RKI og bliv kreditværdig igen.Gør dig selv en tjeneste, spørg dig selv om du er tilfreds med din økonomi. Har du lånt dig selv til op over ørerne, er du uheldigvis havnet i RKI eller har du blot brug for at få din økonomi belyst af andre end dig selv. Så er hjælpen endelig her.

Mange hjemmesider, blog-indlæg, forum svar har utallige former for hjælp. Du har sikkert læst dem alle sammen, men du føler dig stadig forvirret og i samme position som før. Curodan har 10 års ekspertise i lånebranchen, deres netværk inden for rådgivere øges konstant, hvilket gør de kan dække alle aspekter af hjælp til at blive gældfri.

Få styr på din gæld, tag kontrollen tilbage over din egen økonomi, slip ud af RKI hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende og gratis at blive kontaktet af en gældsrådgiver hos Curodan.
Læs mere →

Side 1 af 18